Over welk verlies of trauma wil jij jouw verhaal delen?

We hebben 2 jaar geprobeerd om onze kinderwens waar te maken. In die 2 jaar kreeg ik 2 miskramen.

Hoe ging je daar toen mee om? Wat betekende het voor jou?

Bij beide was ik nog maar enkele weken ver maar deze teleurstellende ervaringen zorgden voor heel veel angsten tijdens mijn derde zwangerschap, waardoor ik totaal niet heb kunnen genieten van het zwanger zijn.

De bevalling was de hel. Het duurde drie dagen met complicaties. Het heeft niet veel gescheeld of de baby haalde het niet en ik heb helse fysieke pijnen doorstaan.

Hoe sta je vandaag in het leven?

Hierdoor ontstond de grootste angst naar de tweede kinderwens toe. Dat risico durfde ik echt niet meer nemen. Ik had voorgesteld dat zwanger zijn en bevallen iets prachtig en wonderlijk moest zijn maar ik heb dat helemaal omgekeerd beleefd. Estée mist soms een broer of zus maar ik durf dit echt niet meer.

04 Val VB Sun

Zijn er zaken met betrekking tot die gebeurtenis waar je vandaag toch dankbaar voor bent?

Ik ben zo ontzettend gelukkig en dankbaar met onze prachtige en vooral gezonde dochter.

Naar welke vrouw kijk jij op?

Ik kijk op naar ALLE sterke vrouwen die zelfzeker zijn en uitkomen voor hun mening. Ik ben zelf een heel onzeker persoon en extreem gevoelig.

Deze shoot heeft me daarin een duwtje gegeven maar ook doen beseffen dat iedereen z’n bagage meedraagt en dat er heel wat leuke maar ook minder leuke verhalen schuilen achter elke glimlach. En net daardoor kijk ik enorm op naar al deze toffe dames. Stuk voor stuk prachtige madammen. Blij hen te mogen leren kennen.